Home » Over ons

Over ons

De Reclame Sticker is een snel groeiend bedrijf, gevestigd op het eenvoudig te bereiken A6 bedrijventerrein te Emmeloord.
Door onze jarenlange ervaring  kunnen we elke vorm van reclame voor u produceren.
Factoren als kwaliteit, nauwkeurigheid en prijsbewust staan bij De Reclame Sticker voorop!
 
Met alle zorg proberen wij samen met de u te komen tot een schitterend resultaat van hetgeen wat er gevraagd wordt.
Niets, op het gebied van reclame en belettering, is onmogelijk bij De Reclame Sticker!
 
Wij zijn zeer gespecialiseerd in voertuigbelettering, van klein tot groot, waarbij nagenoeg ieder voertuig gemakkelijk bij ons binnen kan staan, dankzij een ruime eigen werkplaats welke van alle gemakken is voorzien. Door de jaren heen heeft De Reclame Sticker inmiddels een breed assortiment weten te creëren.
 
Naast voertuigbelettering, zijn wij inmiddels tevens gespecialiseerd in reclameborden (bijv. sport-, tuin en bouwborden), Full Color Printing (bijv. canvas, spandoek, voertuigbelettering, stickers en roll-up banners), standbouw/presentatie (roll-up banners, snijteksten/logo’s, lichtgewicht borden en presentatiewanden), bewegwijzering voor binnen en/of buiten, raamdecoraties (Ets glass, Full Color en (reclameacties op) winkelruiten), gevelreclame (spandoek in frame, gefreesde letters, lichtbakreclame en reclameborden) en spandoeken & vlaggen.
 
Wij beschikken over bekwame vakmensen die met professionele apparatuur uw productie met grote zorg omringen. Het materiaal wat wij gebruiken is uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit!
 
Klantvriendelijkheid bij ons voorop.
U krijgt vakkundig en gedegen advies en een heldere offerte vooraf.
Voor uw wensen hebben wij vast een oplossing in de zin van ontwerpbegeleiding.

Wij garanderen u een perfect eindresultaat natuurlijk samen met een zo snel mogelijke  service en…  een prijs waar u positief van schrikt!
 
Regelmatig komen wij met speciale aanbiedingen en acties!
U zult versteld staan van al onze mogelijkheden!