Reclame op uw auto? Wij helpen u verder!

Autobelettering

Wij zijn zeer gespecialiseerd in Autobelettering, van klein tot groot, waarbij nagenoeg ieder voertuig gemakkelijk bij ons binnen kan staan, dankzij een ruime eigen werkplaats welke van alle gemakken is voorzien.

Ons team is al jaren actief in de autobelettering. Van een klein stickertje tot een volledige full color autowrap, alles is mogelijk.

Bij autobelettering komt het steeds meer voor dat er foto’s en afbeeldingen worden gebruikt. Hierbij maken we altijd gebruik van carwrap folie. Deze folie kan in de moeilijkste bochten en hobbels van uw voertuig worden ingeföhnd. Menig voertuig is hier al mee beplakt en dat leverde verbluffende resultaten op.

Autobelettering

Met een representatieve belettering van uw wagenpark maakt u 24 uur per dag reclame!
Met ruim 25 jaar ervaring in dit vak kunnen wij u hiermee goed van dienst zijn.
Door gebruik te maken van hoge kwaliteitsmaterialen komen we tot een perfect resultaat.
Wij willen graag voor u een ontwerp maken. Tevens kunt u bij ons met een kant en klaar ontwerp terecht.

autobelettering

Aanhangwagens

Bij het beletteren van een aanhangwagen proberen we qua ontwerp rekening te houden met de wagen die ervoor staat.

Maar een aanhangwagen heeft ook vaak een eyecatcher functie langs een drukke straat.  Wij luisteren naar uw wensen en passen het ontwerp daar op aan.

aanhangwagens

Vrachtwagens

Wij hebben in onze werkplaats alle ruimte om een truck met oplegger te kunnen beletteren.

De truck kan worden voorzien van striping, belettering of zelfs helemaal in een andere kleur worden gewrapt.

De trailer kan uitgevoerd worden in computergesneden letters of geheel beplakt worden met grote full color geprinte stickers.

Bussen

Een touringcar bus kan bij ons met gemak worden voorzien van uw reclame.
Dit kan een tijdelijke actie zijn, maar natuurlijk ook permanent.

Om vrijzicht door te achterruit te behouden, gebruiken we de wel bekende gaatjesfolie ( one way vision ). Deze wordt full color geprint, dus hierin zijn mogelijkheden te over…

Boten

Regelmatig worden we gevraagd om een striping op een boot te plaatsen. Dit gebeurt dan bij de jachtbouwer in de werkplaats. Wij leveren vele stripings en bootnamen in iedere vorm of lettertype. Deze kan dan door ons of door uzelf gemonteerd worden.

Magneetplaten

Voor een tijdeljke reclame kunt u voor de magneetplaten kiezen. Deze zijn eenvoudig te plaatsen en net zo eenvoudig te verwijderen. Deze zijn er niet voor om altijd op het voertuig te laten zitten. We leveren deze platen dan ook met een gebruiksaanwijzing erbij, zodat u precies weet hoe u met de platen om moet gaan.

Bekijk voor meer informatie óók onze bedrijfsfilm – Zo doen wij dat: Autobelettering

Actueel:

Wij maken stickers!